Актуално

РАМКИ ЗА КАРТИНИ

РАМКИ ЗА КАРТИНИ

Хубавата рамка е достоен завършек на всяко художествено произведение. Именно за това е важно да се обърне специално внимание при избора на рамка. Това ще даде на интериора ви не само красивата декорация, която търсите, но и хармоничност и стил. Изборът на рамка е изключително важен за едно произведение на изкуството, тъй като правилната рамка може да го направи още по-впечатляващо.

Избирайки професионално рамкиране, гарантирано ще получите здрава и дълготрайна рамка, която няма да се нуждае от подмяна. Това ви гарантира, че при правилна експлоатация любимите ви картини ще изглеждат перфектно и няма да се увреждат дълги години наред.

Рамките за картини се предлагат в различни материали като дърво, пластмаса или алуминий. Важно е да изберете нещо, което е в хармония с интериора на стаята, където ще бъде изложена картината, но не бива да пренебрегвате и изображението- рамката трябва да бъде съобразена стилово и цветово и със самата картина, за да получите оптимален резултат. Без значение от вида на Вашето изображение, не трябва да забравяте, че рамката се избира, за да завърши картината, а не така, че да контактува цветово с интериора на помещението. Рамката трябва да подчертава картината, но не и да я засенчва. Картината е това, което е на фокус.

Слагайки картината в рамка, Вие ѝ вдъхвате живот и я превръщате в творение на изкуството.

 

Отделете си време, когато сте решили да рамкирате вашата картина, защото красивата и подходяща рамка придава още повече стил и завършеност.